badkamer

Meer dan ooit hebben we nood aan een plek om in een minimum van tijd maximaal te genieten, om tot rust te komen. Waar kan dit beter dan in uw eigen badkamer? Wij hebben voor u dan ook een uitgebalanceerd aanbod met kwalitatief hoogstaande badkamers in diverse prijscategorieën en stijlen. 

Van strak tot klassiek, van retro tot modern, de mogelijkheden zijn legio. Graag staan wij ook in voor uw volledige sanitaire installatie, ketel en centrale (vloer)verwarming. We beschikken zelfs over een uitgebreid gamma waterverzachters.

BADKAMERWEELDE

Kwaliteit en prijs zijn essentieel, maar de sfeer en beleving die u zoekt, zijn voor ons even belangrijk. En voor minder gaan wij niet. Daarom maken we voor elke klant een plan op, volledig op maat, waarin de verschillende elementen mooi op elkaar zijn afgestemd. Door veel aandacht te besteden aan het persoonlijke aspect kunnen we een meerwaarde betekenen voor u en uw woning.

Naast merken zoals Hansgrohe, Duravit, Villeroy & Boch, Gessi, Vola, … zijn wij ook exclusief verdeler van absolute toppers zoals Antonio Lupi, Agape, Globo, … een aanbod waarin wij zelf heel sterk geloven en waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten. Kom zeker lang in onze showroom in Knokke-Heist om ons uitgebreid aanbod te ontdekken.


Plannen voor een nieuwe badkamer? Maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten.

Contacteer ons

Of kom eens langs

  • Alfred Verweeplein 13-15 8300 Knokke-Heist

Merken

Stocco, Vola, Agape, Antonio Lupi, Hoesch, Bado, Cea, Hansgrohe, Duravit