Keuken

Op zoek naar een oerdegelijke maar stijlvolle kwaliteitskeuken? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Naast de keukens van ons eigen huismerk, zijn wij exclusief verdeler van het Italiaanse topmerk ‘Varenna’. 

In onze showroom in Knokke-Heist kunt u zowel de meest recente design modellen, alsook de tijdloze klassiekers voluit en in alle rust bekijken en ter plaatse aanvoelen. De keuken is immers het kloppend hart van uw huis, de plaats waar iedereen gezellig samenkomt.

KEUKEN À LA CARTE

Onze binnenhuisarchitecten leiden u doorheen onze showroom en nemen de tijd om volledig vrijblijvend een eerste ontwerp van uw droomkeuken uit te tekenen. Met oog voor de allerkleinste details gaan we dan samen alles finetunen om tot het perfecte ontwerp te komen. 

Bent u eerder op zoek naar een keuken volledig op maat? Onze schrijnwerkers maken met de nodige trots en vakkundigheid elk speciaal meubel op maat, volledig volgens uw wens. Uw ‘pièce unique' dus. Wenst u dit door te trekken in de rest van de woning bv. uw slaapkamer, hall of bureel? Geen probleem! Wij maken ons sterk voor om het even welk maatwerk. 


Plannen voor een nieuwe keuken? Maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten.

Contacteer ons

Of kom eens langs

  • Alfred Verweeplein 13-15 8300 Knokke-Heist

Merken

Varenna, Noteborn, Miele, Atag, AEG, Electrolux