Nieuwbouw en renovatie

Ontwerpen, adviseren en realiseren. Dat is in een notendop wat wij onze klanten aanbieden voor de meest uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Onze jarenlange ervaring, de strakke planning en ons team van vakspecialisten garanderen u een vlotte opvolging en een piekfijne afwerking. Dit kan zowel voor het verbouwen van uw hoofdverblijfplaats of de renovatie van uw gedroomde vakantiehuis, of omgekeerd. Wij regelen alles! Bereid u dus maar voor om met volle teugen te genieten van het eindresultaat.

ROMMELAERE OP MAAT

Voor renovatie kunt u op ons beroep doen voor de verschillende facetten. Afbraakwerken, technieken en elektriciteit, metsel- en pleisterwerken, vloer- en wandbekleding, … krijgen een kwaliteitsvolle uitvoering. Ook de inrichting van uw keuken of dressing, het leveren en plaatsen van uw sanitair, het binnenschrijnwerk tot zelfs de schilderwerken kunnen door ons gebeuren. 

Voor de afwerking van uw nieuwbouw hoeft u zich niks aan te trekken van werfopvolging of planning. Wij nemen de volledige coördinatie op ons. Na een grondige opmeting worden volgens uw wensen en verlangens verschillende plannen en voorstellen uitgewerkt. Met creatief en vakkundig advies werken we samen een bouwplan uit dat u op het lijf geschreven staat. 

Contacteer ons om uw bouw- of renovatieproject te bespreken.

Contacteer ons

Of kom eens langs

  • Alfred Verweeplein 13-15 8300 Knokke-Heist

Merken