ONS TEAM

36 man sterk

Door de jaren hebben wij een volledig team uitgebouwd met ervaren en gepassioneerde vakmensen en inhouse specialisten die zich voortdurend bijscholen. Zo kunnen we onafhankelijk van onderaannemers of externen een strakke planning aanhouden en een zeer hoge graad van afwerking garanderen. De gezonde mix van creativiteit, voorbereiding, planning en een kwalitatief hoogstaande uitvoering is de sleutel tot succes van ons team.

ontdek onze realisaties

Familiebedrijf met passie

Johan Rommelaere richtte in 1988 een eenmanszaak op voor renovaties en herstellingen. Het bedrijf groeide snel uit tot een voorname speler en ontpopte zich tot dé specialist voor renovatie. 

Met de overname in 2010 van Ollevier en geback-upt door onze showrooms in Knokke-Heist hebben we nog meer kennis en kunde in huis om uit te groeien tot dé gevestigde waarde in bouw- of renovatieprojecten.

Creatief, alert voor nieuwe materialen en met een diepgewortelde passie voor fijne afwerking en mooie interieurs gaat ons familiebedrijf dagelijks de uitdaging aan om van elk project iets unieks te maken.

Onze ervaring, stiptheid en hoogstaande afwerking zijn troeven die we elke dag delen met onze veeleisende en vooral tevreden klanten!